AutoCAD

Als deskundig en onafhankelijk (Auto)CAD-tekenbureau hebben wij als Compertius ons ten doel gesteld om voor onze opdrachtgevers hun plannen, ideeën en andere gerelateerde zaken uit te werken en hun vastgoed te beheren. Dit doen wij voor uiteenlopende opdrachtgevers op het gebied van elektrotechniek, data, beveiliging, werktuigbouwkunde, bouwkunde en civiele techniek. Ons principe: u vraagt, wij draaien.

AutoCAD is een CAD-programma voor het maken van technische tekeningen. Het wordt door het Amerikaanse bedrijf Autodesk ontwikkeld. Oorspronkelijk in opdracht van het Amerikaanse ministerie van Defensie, maar sinds 1982 als commercieel product verkrijgbaar.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor ieder bedrijf een aanvulling zijn op de eigen organisatie.

Beheer van uw AutoCAD-tekeningen

Herkent u deze situatie: uw gebouw is opgeleverd met mooie CAD-tekeningen, maar niemand beheert dit? Als u niet oppast, zijn deze tekeningen binnen een paar jaar niet meer actueel en feitelijk waardeloos. Dat is jammer, het kan zo een krachtig instrument zijn voor uw vastgoedbeheer. Voor onderhoud, schoonmaak en aanpassingen en uitbreidingen.

Compertius is dé partij voor het beheer van uw tekeningen. Wij dragen zorg dat alle aanpassingen in uw tekeningen verwerkt worden en dat u beschikt over de gewenste “platte tekeningen” die wij uit het model halen.

Hoe stellen wij de informatie beschikbaar?

Voor onze klanten hebben wij het 'Compertius OGdata'. In OGdata slaan wij op onze beveiligde servers de informatie digitaal op. Deze servers voldoen aan de ISO 27001-criteria qua informatieveiligheid (onder andere door two-factor authentication). Onze klanten kunnen met hun unieke code en two-factor authentication inloggen in hun portal en beschikken dus altijd, realtime, over de laatste en meest recente informatie. Uw CAD-tekeningen en de daaruit afgeleide 'platte tekeningen' alsmede de overige gebouwinformatie zijn hiermee altijd realtime beschikbaar.

Onze klanten