CAD & BIM tekenwerk

Wij leveren uw tekeningen op in het door u gewenste formaat. Wij adviseren u hier graag in. Voor veel toepassingen volstaan de gewone CAD-tekeningen, voor modern vastgoedbeheer en complexere gebouwen stappen wij over naar BIM 3D-tekeningen. Ons tekenwerk verzorgen wij met de programma’s AutoCAD, Revit en de 'add-on-pakketten' Stabiplan en Cadac (voorheen Nordined).

AutoCAD

CAD is de afkorting van Computer-Aided Design. AutoCAD is een programma om technische tekeningen te ontwerpen. AutoCAD wordt gebruikt voor 2D-tekeningen, zoals onder andere ontruimingstekeningen en plattegronden. Lees hier meer over AutoCAD.

BIM

BIM staat voor Building Information Modeling. Dit maakt het mogelijk om een intelligent 3D-model te ontwerpen en een gebouw overzichtelijk in kaart te brengen. Het voordeel om het gebouw in BIM te ontwerpen is dat er in een vroeg stadium het ontwerp, visualisatie en samenwerking van alle betrokkenen kan worden weergegeven. Met deze virtuele manier van bouwen kan alle informatie in één model worden weergegeven. Dit bespaart onnodige kosten. Lees hier meer over BIM.

Onze klanten