Over Compertius

Compertius BV is sinds 1994 actief als teken- en engineeringbureau. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in kantoren, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en luchthavens. Wij zien er daarbij op toe dat het tekenwerk altijd zal voldoen aan de hoogste kwaliteit, wet- en regelgeving. Het digitaliseren en onderhouden van CAD & BIM tekenwerk vormt hierbij een van onze kerntaken. Daarnaast beheren wij ook de gebouwgebonden tekeningen en technische documenten. Via het in eigen beheer ontwikkelde cloud-systeem OGdata.nl verduurzamen wij het volledige Revisie-, Document- en Tekeningenbeheer, zodat u met een persoonlijke toegangscode 24/7 online over de benodigde gegevens kunt beschikken. Vanuit ons kantoor te Rijswijk werken wij hieraan met een flexibel inzetbaar team tekenaars, modelleurs en technisch informatiebeheerders.

Geschiedenis

Het bedrijf is in 1994 opgericht met de bedrijfsnaam I&TS (Installations and Technical Solutions Netherlands BV). In 2020 hebben we de bedrijfsnaam gewijzigd naar Compertius BV.

Waar staat Compertius voor

De bedrijfsnaam Compertius is gebaseerd op de intrinsieke waarde van onze dienstverlening. Compertius is een Latijns bijwoord en betekent:

- op een geïnformeerde manier, met betrouwbare informatie.

Laat dit nu net de kernwaarde zijn waar we als tekenbureau, engineeringsbureau en bureau voor tekeningenbeheer, revisiebeheer en documentenbeheer voor staan. Alle werkzaamheden die wij doen, doen wij vanuit een passie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle documenten en tekeningen die wij opleveren en beheren, zijn gebaseerd op betrouwbare informatie.

Ons vertrouwde Compertius-team

Compertius in Rijswijk bestaat uit een hecht en al jarenlang samenwerkend en op elkaar ingespeeld team met 2 projectleiders en 6 Technisch tekenaars & Informatiebeheerders. We beschikken tevens over een vertrouwde capaciteit aan gecertificeerde inspecteurs (NEN 3140, NEN 2767, Legionella, Bouwkunde, Brandveiligheid, Energie, Asbest) en CAD-tekenaars en BIM-modelleurs. Wij staan klaar en we gaan ervoor!


Onze klanten